© COPYRIGHT ANITA STEENBAKKERS  |  WAALRESEWEG 67  |  5554 HA VALKENSWAARD  |  0644 420 197

VOOR INZICHT EN NIEUW UITZICHT !

 

OP ZOEK NAAR
ONTWIKKELING IN
UW BEDRIJF?

 

Coachen is effectief richting geven aan handelen.  Het is bedoeld voor iedereen die beter met zichzelf, de omgeving of het werk wil omgaan. Om tot verbetering te komen is het belangrijk om te weten waar de huidige belemmeringen zitten. Ik richt me als coach op bewustwording van persoonlijke overtuigingen,  het eigen gedrag en de effecten daarvan. Uitgangspunt is dat mensen zijn wie ze zijn, maar dat je nieuwe effectieve aspecten aan hun repertoire kunt toevoegen.

 

Trainen is specifiek gericht op het aanleren van nieuwe kennis of nieuwe vaardigheden. Meestal in groepsverband. Zowel bij coaching als training staan groei en ontwikkeling centraal. En bij beiden gaat het om het realiseren van verbetering.

 

Ik ondersteun mensen op hun weg naar succesvol functioneren en een vervullend leven door het delen van kennis, inzichten en ruime ervaring. Als trainer en als coach.

 

Ik nodig mensen uit zelf na te denken maar draag ook actief oplossingen aan. Mijn gerichte aandacht maakt dat mensen zich bewuster worden van zichzelf en van gewenste verbeteringen. Tevens reik ik handvatten aan om zelfsturing en autonomie te versterken. Hierdoor neemt hun persoonlijke kracht, invloed en werkplezier toe.

 

Een positieve bijdrage dus. Voor mensen zelf en de organisaties waar zij voor werken.

 

Heeft u behoefte aan concreet waarneembare verbetering?

Bent u op zoek naar een partner in ontwikkeling?

Contact mij voor advies.