© COPYRIGHT ANITA STEENBAKKERS  |  WAALRESEWEG 67  |  5554 HA VALKENSWAARD  |  0644 420 197

VOOR INZICHT EN NIEUW UITZICHT !

 

SAMEN OP WEG
NAAR SUCCES?

 

Ik werk vanuit de intentie om bewustzijn en handelend vermogen te vergroten. Kracht ontstaat als talenten,  overtuigingen, emoties, vaardigheden en motivatie samenvallen en samenwerken. Als professional richt ik me op het vrijmaken van deze kracht, die voor iedereen toegankelijk is.

 

Groeien in bewustzijn en bekwaamheid is altijd het resultaat van een persoonlijke inspanning. Het is de combinatie van kennis, vaardigheid en motivatie. Kennis is theorie; het hoe en waarom. Vaardigheid is hoe jij iets doet, jouw eigen wijze en aanpak. Motivatie tenslotte is de wil om iets te doen; een innerlijke gedrevenheid.

 

De wil om te (blijven) ontwikkelen is niet iets wat een ander aan kan reiken. Het is een innerlijk vuur waarvan ieder individu zelf de intensiteit bepaalt. Jij bent tenslotte de regisseur van jouw eigen leven en loopbaan. Je bepaalt jouw doelen en het tempo waarop de bakens verzet gaan worden. Ik ben slechts de professional waarop jij tijdelijk een beroep doet. Mijn coaching en trainingen zijn de hulpmiddelen die jij in kunt zetten om de regie over je eigen leven en jouw werk weer stevig in handen te nemen.

 

“Wil jij zelf weer jouw eigen koers bepalen”.

Contact mij voor advies.