© COPYRIGHT ANITA STEENBAKKERS  |  WAALRESEWEG 67  |  5554 HA VALKENSWAARD  |  0644 420 197

VOOR INZICHT EN NIEUW UITZICHT !

 

MIJN WERKWIJZE

 

INTAKE

Ieder samenwerkingstraject start met een gesprek waarin de ontwikkelbehoefte, de wederzijdse verwachtingen en doelstellingen worden verkend.

 

PLAN VAN AANPAK

Dit geldt voor coachingstrajecten, trainingen als begeleidingsprocessen. Als beide partijen gemotiveerd zijn om te gaan samenwerken worden de analyse en mijn gekozen ontwikkelingsstrategie vastgelegd in een plan van aanpak. Daarin benoem ik dus welke aspecten en stappen er nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen en wat dit aan investering vraagt.

 

COACHING

De duur van een coachingstraject hangt af van de hulpvraag. Ik hanteer een minimum van 3 sessies. Gemiddeld werk ik een half jaar met mensen; zo’n 5 sessies per persoon.

De sessies vinden plaats op basis van vertrouwen. Concreet bedoel ik daarmee dat, na de terugkoppeling van het intakegesprek in de vorm van het plan van aanpak, er gedurende het traject geen informatie met derden wordt gedeeld zonder toestemming van de kandidaat. Dit vind ik belangrijk om de privacy en het groeicomfort van mijn kandidaten te garanderen.

 

EVALUATIE (COACHING, TRAINING ETC)

Aan het einde van elke samenwerking (coaching, training of anders) vindt er een evaluatie plaats. Op de eerste plaats met de betrokkene(n), maar ook met de opdrachtgever. In deze evaluatie ligt de focus op waarneembare veranderingen in gedrag, attitude en effectiviteit.

 

Wil je meer weten over mijn werkwijze,

neem dan contact op.