© COPYRIGHT ANITA STEENBAKKERS  |  WAALRESEWEG 67  |  5554 HA VALKENSWAARD  |  0644 420 197

 

IK, ANITA STEENBAKKERS.

 

Ik ben Anita Steenbakkers. Coach, trainer, Systemisch Opsteller. Moeder van 3 jong volwassenen. Vriendin, dochter, zus.

 

Ik heb veel lief. En maak ruzie. Ik zet stappen. Maak pas op de plaats.

 

Daarnaast heb ik ook;  naar adem gesnakt  – het op een gillen gezet  – mijn eigen koers gelopen  – de prijs betaald  – God op mijn blote knieën gedankt - ineffectief voor open doel gestaan  – mijn rug recht gehouden en doorgeademd  - het angstzweet op mijn voorhoofd gehad  - een hemel  bestormd   - een scheiding doorleefd  – mijn kinderen inmiddels (bijna) groot gebracht zonder ze klein te krijgen - een slag verloren  – de strijd gewonnen  - mezelf overstegen - een luchtkasteel gedroomd  – mijn schaduw verkend – mezelf in het licht gezet.

 

In de loop van mijn jaren heb ik vooral aan eigen terrein gewonnen. Met letterlijke hink-stap-sprong. Met figuurlijk vallen en opstaan. Met eigen bloed, zweet, lach, tranen en wijsheid heb ik inmiddels een stevig fundament gebouwd.

 

In mijn werk doe ik recht aan de ervaringen, de eigen waarheid en wijsheid van anderen. Maar daarnaast motiveer ik mensen vooral om uit hun verhaal te stappen, te gaan ervaren welke wereld ze dan aantreffen. In zichzelf, maar ook daarbuiten. De realiteit is namelijk altijd groter dan onze eigen (huidige) werkelijkheid.

 

Ik nodig je dus uit om uit je comfortzone te stappen; regelrecht de magie van het nieuwe in. We weten allemaal; iedere reis begint met een eerste stap!

 

Wil je weten wat mijn achtergronden zijn?
Check dan mijn
linkedinprofiel

 

VOOR INZICHT EN NIEUW UITZICHT !